DARRERA HORA

jueves, 28 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 28 DE JULIOL





Per avui dijous cal esperar un matí amb cels variables a molts punts de la meitat nord i també a l'est del País, fins i tot amb alguns moments de cels més ennuvolats cap al sector nordest, on es podran anar reproduint algunes febles precipitacions al llarg del matí. Cap a ponent els cel restaran més asserenats.

A la tarda, es mantindran els cels variables a la meitat nord del País amb risc d'algunes precipitacions més probables cap al sector nordest, tot i que no es descarta algun ruixat aïllat en qualsevol altra punt de la meitat nord. Pel que fa al centre i sud del País, els cels hauran quedat força més asserenats a les hores centrals del dia, tot i que la tendència serà a un nou augment dels núvols cap a la meitat est ja avançada la tarda i vespre.

Els vents seran al matí de NO a l'extrem sud del litoral, de NNO a l'extrem nord, de NNE a la Costa Brava i de ESE al voltant de la Costa Central. A la tarda bufarà el SSE al voltant de la Costa Central i s'anirà imposant el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica mes altes i les màximes seran més altes.