DARRERA HORA

viernes, 22 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 22 DE JULIOL





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels entre variables i ennuvolats arreu del País, amb núvols més compactes a la meitat est i alternant amb més clarianes cap a la meitat oest. Al llarg del matí poden aparéixer algunes febles precipitacions en forma de roïna o quatre gotes que poden caure en qualsevol punt del País però que en la majoria de llocs ni tan sols arribaran a caure i que serien més probables al centre i est del País.

A la tarda, es mantindrà la mateixa llei de temps, amb cels però ja més assererenats cap a la meitat oest del País i núvols en general més trencats que no pas al matí a la meitat est, tot i que encara s'hi podran mantenir. Aquests núvols encara podrien ser una mica més compactes cap al sector nordest on encara s'hi podria presentar de forma molt local alguna roïna. Independentment podran desenvolupar-se els núvols cap al Pirineu i no es descarta la possibilitat d'algun feble ruixat en aquella zona.

Els vents seran al matí de NO a l'extrem sud del litoral, de NNO a l'extrem nord, de NNE a la Costa Brava i de ESE entre la Costa Daurada i el sud de la Costa Brava. A la tarda es mantindrà el NNO a l'extrem nord del litoral i s'aniran imposant els vents de ESE a SSE a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més baixes i les màximes seran més baixes.