DARRERA HORA

viernes, 15 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 15 DE JULIOL





Per avui divendres cal esperar un matí amb cels variables sobretot a les comarques de Barcelona i Girona encara amb alguns ruixats a primeres hores sobre el mar que molt puntualment encara fins a mig matí podrien arribar a tocar tímidament i de forma feble algun tram litoral tot i que en la majoria de casos es quedarien sobre el mar. A partir de mig matí aniran desapareixent les possibilitats de ruixats i els núvols lentament aniran a menys sense desaparéixer del tot. A la resta del País cels més asserenats especialment com més al sud i ponent i una mica més vriables a la meitat nord.

A la tarda es mantindran els cels variables al nordest i també al Pirineu on es podria presentar algun ruixat de caràcter feble especialment al Pirineu oriental sense descartar la possibilitat de que en pugui aparéixer algun d'aïllat cap a l'interior de les comarques del nordest o en qualsevol altra punt del Pirineu. Sempre, en cas d'aparéixer, serien de caràcter feble. A la resta del País, cels força asserenats amb algun núvol passatger i amb possibilitat que avançada la tarda pugui arribar algun tímid ruixat feble cap a l'extrem sud a les Terres de l'Ebre.

Els vents seran al matí de ESE a totes les zones marítimes, girant lentament a SSE a les hores centrals del dia, per acabar imposant-se al llarg de la tarda el SSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més baixes que les registrades ahir i les màximes seran més altes.