DARRERA HORA

lunes, 18 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 18 DE JULIOL





Per avui dilluns cal esperar un matí amb cels variables amb estones de núvols abundants al litoral i prelitoral, fins i tot amb risc d'algun feble ruixat o quatre gotes fins a mig matí o migdia. Al Pirineu s'esperen cels variables i a la resta del País cels força asserenats amb alguns núvols passatgers. A mesura que avanci el matí i sobretot a les hores centrals del dia, tots aquests núvols del litoral i prelitoral tindran tendència a anar-se trencant i cada vegada haber més clarianes.

A la tarda, es mantindran els cels variables al Pirineu i al voltant del Montseny i serralada transversal i els cels força asserenats a la resta del País. Al litoral els cels ja hauran quedat força asserenats tot i que encara pot quedar alguna zona amb algun banc de núvols baixos locals. La tendència però és que a partir del vespre els núvols al litoral tornin a augmentar. També es produirà a darrera hora de la tarda un augment dels núvols pel sector nordoest del País i per ponent.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, de NO a l'extrem sud, de OSO al litoral de Tarragona i de ESE a la resta de zones marítimes. A la tarda s'anirà imposant el SSO a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran més altes.