DARRERA HORA

miércoles, 27 de julio de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 27 DE JULIOL




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels entre variables i ennuvolats a bona part del centre i est del País i amb moltes més clarianes i fins tot estones de cels asserenats cap a ponent i interior de les comarques Tarragonines. Poden encara caure alguns ruixats en punts de la meitat est, preferentment entre el nord de la Costa Daurada i la Costa Central, amb tendència a anar minvant aquesta possibilitat amb el pas de les hores. També es poden reproduir alguns ruixats cap al Pirineu Oriental i comarques interiors de Girona, sempre entre febles i a molt estirar localment moderats.

A la tarda, es mantindran els cels variables a la meitat nord del País. Pel que fa a l franja litoral, els cels ja estran molt més trencats que no pas al matí i fins i tot amb moltes estones de sol. A la meitat sud i ponent es mantindran els cels força asserenats amb alguns núvols locals. Es poden produir ruixats en qualsevol punt de la meitat nord, preferentment de les comarques de l'interior de Girona i nord de les de Barcelona. Localment poden anar acompanyats d'algun fenòmen tempestuós. Seran molt més locals i de menor intensitat que no pas els de la jornada d'ahir.

Els vents seran al matí de NO a l'extrem sud del litoral, de NNO a l'extrem nord, de NNE a la Costa Brava i de ESE entre la Costa Daurada i el sud de la Costa Brava. A la tarda es mantindrà el NNO a l'extrem nord del litoral i s'aniran imposant els vents de ESE a la resta de zones marítimes, amb estones de SSO a la Costa Brava.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran estables.