DARRERA HORA

viernes, 10 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIVENDRES 10 DE JUNY





Per avui divendres cal esperar un matí amb força núvols al centre i meitat nord del País i amb possibilitat de precipitacions que localment podran tenir moderada intensitat. A la meitat sud del País i especialment a les zones influenciades pel mestral obertura ja de clarianes progressiva.

A partir de migdia i tarda, els núvols aniran desenvolupant-se sobretot a les comarques centrals, a les comarques de Barcelona i també a les de Tarragona que no estiguin influenciades pel mestral i podran produir-se ruixats i tempestes que localment podrien tenir forta intensitat i deixar caure molta aigua en poca estona. No s'esperen registres contundents de precipitació com va passar el passat dimarts, però sí intensitats localment fortes. A la resta del País cels amb força núvols a la meitat nord amb possibilitat de ruixats a qualsevol punt, sempre menys importants i més aïllats que a les zones anteriorment comentades. I a ponent i a l'extrem sud que estaran influenciats pel mestral, cels més trencats sense descartar algun ruixat de curta durada i poc important. Atenció a la possibilitat de que alguna de les tempestes de les comarques de Barcelona i Tarragona pugui ser localment violenta i portar associat algun fenòmen sever.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral, NO a l'extrem sud i NNE a la Costa Brava. Al litoral comprès entre el nord de Tarregona i sud del de Girona, al matí bufarà el ESE girant de cara a la tarda a ENE.

Les temperatures mínimes en general seran més altes i les màximes més baixes.