DARRERA HORA

martes, 21 de junio de 2011

EVOLUCIÓ TEMPERATURES FINS A SANT JOAN

Si seguim analitzant com pot ser la verbena de Sant Joan i lligant amb l'entrada que vaig fer ahir sobre el que ens espera meteorològicament parlant, avui analitzarem amb més precisió les temperatures que cal esperar.

Aquest és el mapa previst per avui dimarts. Pocs canvis respecte ahir, si de cas es consolida la pujada de temperatures que ja ahir es va consumar a gran part del territori:



Per demà dimecres pocs canvis, això sí, temperatures que ja iniciarien un descens a punts de muntanya del Pirineu i Prepirineu:



Per dijous, la baixada ja es consolida a gairebé tot el País, excepte punts del sud del País, litoral i prelitoral, on encara de dia no es notarà la baixada. Seria precisament la nit de la verbena i matinada de Sant Joan, quan la baixada de temperatures ja seria general a tot el País:




I el dia de Sant Joan, després de una nit i matinada de gresca i xerinola, el dia serà fresc per l'època(tot i que farà caloreta evidentment).




Per tant i com a consell. Als qui sou del litoral, prelitoral i sud del País, tot i que veieu que el dijous 23 fa calor durant el dia i pogueu pensar allò de: "on és la baixada de temperatures anunciada?", no us confieu. La nit serà fresca i si voleu evitar constipats innecesaris no sortiu massa despitregats a celebrar la verbena, molt especialment si la feu a la platja, per que la fresca s'anirà imposant al llarg de la revetlla.