DARRERA HORA

jueves, 9 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIJOUS 9 DE JUNY





Per avui dijous cal esperar un matí amb força núvols cap a l'est de les comarques Tarragonines i sud de les Barcelonines on encara a primeres hores es pot escapar algun molt feble ruixat. Amb el pas de les hores aquests núvols s'han d'anar trencant i deixant el cels variables. Com més a l'interior menys núvols hi haurà fins i tot amb cels molt asserenats. Cels variables cap al Pirineu i en especial al sector nordest. Cap al Pirineu Oriental avançat el matí ja pot aparéixer algun feble ruixat.

A la tarda els núvols del litoral hauran gairebé marxat només quedant-ne algun banc entre Barcelona i Tarragona. Cap a l'interior i sud es mantindran els cels força assererenats. Al prelitoral es podran desenvolupar els núvols i no es descarta algun ruixat aïllat. I cap al Pirineu i Prepirineu es presentaran ruixats que a primera hora de la tarda seran més importants cap al sector oriental de la serralada i cap a darrera hora de la tarda al sector occidental. Ja força avançada la tarda arribada de núvols per ponent que no es descarta a darrera hoa puguin deixar anar algun primer ruixat.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, NNE a la Costa Brava i ESE a la resta de zones marítimes. A les hores centrals del dia s'anirà imposant el ESE a tot el litoral per anar girant a SSE a mesura que avanci la tarda.

Les temperatures mínimes en general seran una mica més baixes i les màximes amb tendència a pujar.