DARRERA HORA

lunes, 6 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIMARTS 7 DE JUNY





Per avui dimarts cal esperar un dia amb cels ja força tapats arreu del País i amb risc de precipitacions en qualsevol punt del País que s'aniran fent més extenses i importants a mesura que avanci el matí i migdia. Les precipitacions en molts casos poden anar acompanyades de tempesta especialment al centre i est del País i acumular registres de precipitació força importants en alguns casos superiors als 50mm. A la tarda les precipitacions es faran especialment abundoses a tot el nordest del País on entre aquest matí i la pròxima matinada es podrien superar els registres de 100mm en alguns punts. A banda dels registres importants de precipitació, algunes de les tempestes poden ser fortes i acompanyades de calamarsa.

Els vents seran al matí de SSO al litoral de Barcelona i Girona i de SSE al litoral de Tarragona. A la tarda bufarà el NNO a l'extrem nord del litoral, el NO a l'extrem sud i el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran similars o fins tot una mica més altes a les registrades ahir i les màximes seran mes baixes.