DARRERA HORA

miércoles, 8 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 8 DE JUNY




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels bastant carregats de núvols pel centre i meitat nord del País amb possibilitat d'algun ruixat feble en qualsevol punt d'aquestes zones. Cap al litoral de Barcelona i Girona algun dels ruixats encara podria tenir moderada intensitat. Cap a ponent i sud del País tendència a l'obertura de clarianes progressiva.

A la tarda els núvols del litoral aniran a menys i tendiran a obrir-se clarianes. A la meitat nord es mantindrà la possibilitat de ruixats que podrien aparéixer en qualsevol punt del Pirineu, Prepirineu, nord de la depresió Central, prelitoral nord i interior de Girona, no descartant algun fenòmen tempestuós molt local cap al Prepirineu. Cap al sud i ponent els cels ja restaran amb grans clarianes i moltes estones de sol.

Els vents seran al matí de NO a l'extrem sud del litoral, de NNO a l'extrem nord i entre SSE i ESE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el NNO a l'extrem nord del litoral i bufarà el SSO a l'extrem sud i Costa Brava i el SSE a la Costa Central.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes en general també seran més baixes que les registrades ahir, a excepció possiblement de les comarques de ponent, sud i interior de Tarragona, on podrien ser més altes que les d'ahir degut al vent rescalfat de mestral.