DARRERA HORA

miércoles, 29 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 29 DE JUNY





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels mot asserenats a bona part del País amb alguns núvols a primeres hores a l'extrem nordest que fins i tot podrien donar alguna precipitació amb tendència a desaparéixer amb el pas de les hores. A partir de migmatí i migdia, creixement ràpid de nuvolades al Pirineu i Prepirineu que ja podrien deixar anar alguna primera precipitació.

A la tarda es mantindran els cels força asserenats a bona part del País. Els ruixats i tempestes sovintejaran al Pirineu i Prepirineu i tindran tendència ja avançada la tarda a extendre's una mica més i poder afectar altres comarques de la meitat nord del País, tals com les comarques del nord de Lleida i les comarques del nord de la depresió Central. Ja cap al tard, a l'extrem sud del País podrien arribar les restes de tempestes del sistema ibèric i produir-se algunes precipitacions en aquella zona. No és descartable que algun ruixat també pugui arribar a les terres de ponent i interior de Tarragona.

Els vents seran tot el dia de NNO a l'extrem nord del litoral i de NO a l'extrem sud. A la resta de zones marítimes bufarà el SSO.

Les temperatures mínimes seran més baixes excepte a punts del litoral on es mantindran estables. Les màximes en clara baixada, baixada que serà força general, però que al litoral serà poc perceptible.