DARRERA HORA

miércoles, 22 de junio de 2011

PREVISIÓ PER DIMECRES 22 DE JUNY





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels força asserenats a gran part del País, encara amb alguna resta de núvols cap a l'est de les comarques de Girona i nord de les de Barcelona. Pot presentar-se en aquest zona a primeres hores algun ruixat o petita tempesta passatgera que ràpidament hauria d'anar-se enretirant. A la resta del País, cels força asserenats amb algun núvol aïllat. A partir de mig matí augment dels núvols cap al Pirineu i ja amb alguna primera precipitació a partir de migdia.

A la tarda sovintejaran els ruixats i tempestes a tot el Pirineu i Prepirineu, especialment el central i occidental. A la resta del País els cels restaran força asserenats. Avançada la tarda, alguns dels ruixats podran afectar qualsevol punt del quadrant nordoest del País. I ja cap al tard alguns dels ruixats i tempestes podrien extendre's de forma més aïllada per les comarques del centre i Ponent del País.

Els vents seran al matí de SSE als dos extrems del litoral i de SSO a la resta de zones. A la tarda bufarà el NNO a l'extrem nord del litoral, el NNE a la Costa Brava i el ESE a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes es mantenen estables i les màximes pugen encara una mica més, excepte a punts del Pirineu i Prepirineu on ja inicien un descens.