DARRERA HORA

miércoles, 4 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DIMECRES 4 DE JULIOL





Per avui dimecres s'espera un matí amb cels entaranyinats per núvols prims arreu del País amb tendència que a mesura que avanci el matí, aquesta nuvolositat vagi cada vegada a menys. Independentment d'això, es podran presentar alguns bancs de núvols baixos cap al litoral de Tarragona i també podran anar arribant més núvols cap al sector nordoest del País. És probable algun ruixat a partir de migdia al sector més occidental del Pirineu.

A la tarda els núvols aniran compactant al sector nordoest del País i en d'altres punts del Pirineu i Prepirineu central i occidental. Avançada la tarda aniran augmentant els núvols també per l'oest del País i els cels aniran quedant variables a les comarques de Lleida i Tarragona i a mesura que avanci la tarda també algunes del centre del País. Cels més lliures de núvols a les comarques de l'est de Barcelona i girona.

Son probables ruixats al Pirineu i prepirineu central i occidental i en general a tot el sector nordoest del País. I avançada la tarda i vespre, alguns ruixats podrien arribar també per ponent i per l'interior de Tarragona i ja de cara al vespre i nit poder-se extendre per d'altres comarques del centre del País. Alguns dels ruixats podran anar acompanyats de fenòmen tempestuós i localment deixar anar alguns grans de calamarsa.

Els vents seran al matí entre mitjorn i garbí a totes les zones marítimes girant al llarg de la tarda a xaloc i entrant avançada la tarda la tramuntana a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures seran més baixes a muntanya i a l'interior i es mantindran estables a la resta de zones.