DARRERA HORA

sábado, 14 de julio de 2012

EVOLUCIÓ PER DIUMENGE-DILLUNS-DIMARTS

Aquí teniu l'evolució que ens mostres els models per els pròximes tres dies, diumenge, dilluns i dimarts. Podeu observar com cada dia que passi, a 5500m cada vegada estarem més envaïts per aquests colors vermellosos al damunt nostre que no és més que el reflex de que l'aire fresquet a aquella alçada es va enretirant i ens passa a dominar una massa més càlida que ens anirà estabilitzant el temps:









I aquí podeu veure l'evolució de les temperatures superficials dels pròxims tres dies comentats i podeu veure com a cada dia que passi, la caloreta apretarà una miqueta més:










Vist l'anterior, us faig una aproximació del que pot passar les pròximes tres jornades:

Diumenge:

Per demà diumenge s'espera una jornada estable arreu del País. Això sí, amb cels que encara presentaran restes de núvols especialmet a les comarques de Barcelona i Girona i segurament amb cels més asserenats a Lleida i Tarragona. No s'esperen precipitacions durant el dia, tot i que la nit i matinada de diumenge a dilluns, els núvols tendiran a fer-se més compactes al voltant de la Costa Central i en punts del litoral i prelitoral de Barcelo, Girona i nord de Tarragona i no és descartable algun ruixat dispers en aquestes zones al llarg d'aquella nit i matinada. Temperatures més fresquetes o menys càlides que les d'avui dissabte.

Dilluns

Dia encara més estable que el diumenge. Restes de núvols encara en punts de Barcelona i Girona que hauran d'anar minvant al llarg de la jornada. A Lleida i Tarragona cels molt més asserenats. Aquesta jornada no s'esperen precipitacions. Temperatures en augment.

Dimarts

Cels força asserenats arreu del País amb creixement de núvols d'evolució en punts de muntanya de cara a la tarda. No s'esperen precipitacions. Temperatures encara més altes que les del dilluns.