DARRERA HORA

martes, 10 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 10 DE JULIOL





Per avui dimarts s'espera un matí amb cels variables al litoral i prelitoral de Tarragona i sud de Barcelona i algunes comarques del centre i interior del País. La tendència és que a mesura que avanci el matí aquests núvols vagin trencant-se i vagin quedant cada vegada més restringits a l'est de les comarques Tarragonines. A la resta del País els cels seran força asserenats.

A la tarda els cels seguiran variables en punts del litoral i prelitoral Tarragoní i a la resta del País en general els cels es mantindrien força asserenats amb creixement però de nuvolades al sector del Pirineu i també del prelitoral de Barcelona i Girona. Malgrat no s'esperen precipitacions, no es descarta alguna gotellada en algun punt del Pirineu i fins i tot potser en algun punt del Prelitoral, que en cas de produir-se serien de caràcter feble i dispers.

Els vents seran al matí allevantats a tot el litoral. A la tarda s'anirà imposant el mitjorn i garbí al litoral de Barcelona i Girona i bufarà el xaloc al de Tarragona.

Les temperatures es mantindran estables.