DARRERA HORA

domingo, 8 de julio de 2012

EVOLUCIÓ TEMPS PRÒXIMS DIES

Els pròxims dies no es veuen canvis de temps importants a la vista. La veritat és que poqueta cosa hi ha a comentar.

Segueix aquesta baixa a l'alçada de les Britàniques que va llençant fronts que a nosaltres ens arriben molt i molt de resquitlló i seguirà la cosa molt semblant. Podrem anar discutint de si tindrem més o menys núvols baixos depenent dels vents que bufin però en conjunt serà una setmana estable.

Si us fixeu per dimarts la baixa segueix més o menys al mateix lloc on és ja fa força jornades i he fet aquesta mena de línia negra per que us feu una idea de que nosaltres estem al mig de tot. En zona de ningú, amb predomini d'estabilitat en conjunt però amb el pas d'alguna cua de front que pugui fer repuntar un xic l'inestabilitat al Pirineu o potser algun dia una mica més depenent de com ens arribi la cua de front.







De cara a la segona meitat de setmana tot plegat canvia una mica d'orientació però nosaltres seguirem estant al mig de tot. Estabilitat en conjunt i potser algun dia un xic d'inestabilitat al Pirineu.







I en quant a temperatures, mireu aquest panell de mapes de temperatures a uns 1500m d'alçada pels pròxims dies i fins més enllà del dia 15 de juliol i veure-ho que la bombolla càlida Africana es manté també a ratlla sense pujar cap a nosaltres. Fins i tot a finals de setmana vinent semblaria que podria allunyar-se més de nosaltres







En resum, sembla que acabarem la primera quinzena de juliol amb estabilitat en conjunt amb aquesta mica de possibilitat de lleugera inestabilitat en punts del Pirineu bàsicament i amb temperatures altes(farà calor) per que estem a juliol i és el que toca, però de moment sense onades de calor ni res similar.