DARRERA HORA

miércoles, 11 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DIMECRES 11 DE JULIOL





Per avui dimecres s'espera un matí amb cels variables arreu del País. No es descarten alguns febles ruixadets dispersos en punts del Pirineu i Prepirineu i potser també en algun punt del sud del litoral Tarragoní. Tot plegat molt poqueta cosa si s'arriben a presentar.

A la tarda els cels en punts del Pirineu i Prepirineu es mantindran variables i amb risc d'algun ruixat o fenòmen tempestuós local més probable al Pirineu i sempre de caràcter entre feble i moderat. També es mantindran els cels variables a l'extrem nord del litoral. A la resta del País els cels tendiran a anar-se asserenant malgrat avançada la tarda aniran arribant núvols per l'extrem sud del País i comarques interiors de Tarragona fruit de la desfeta de les tempestes del sud de l'Aragó i podrien deixar anar alguns ruixats i localment fins i tot encara arribar amb una mica d'aparell elèctric.

Els vents seran tot el dia allevantats a totes les zones marítimes amb presència de mestral i tramuntana als dos extrems del litoral a primeres hores de la jornada i novament tramuntana a l'extrem nord a darrera hora del dia.

Les temperatures mínimes es mantindran estables, les màximes més baixes especialment a interior i Pirineu, baixada però que gairebé no es notarà en zones litorals.