DARRERA HORA

jueves, 12 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DIJOUS 12 DE JULIOL






Per avui dijous s'espera un matí amb cels en conjunt asserenats a la majoria de comarques, nomes destacant la presència de nuvolositat retinguda a la cara nord del Pirineu i la possible presència també de bancs de núvols baixos en punts de la façana litoral i a les comarques del sector nordest del País. En totes aquestes zones els cels podran ser variables amb estones de cels més trencats amb domini de força sol i amb estones de nuvolositat un xic més compactada.

A la tarda no varien massa les coses, si de cas els núvols de la cara nord del Pirineu s'aniran trencant a mesura que avanci la tarda i es mantindria aquesta presència de bancs de núvols baixos a les comarques del nordest que deixarien els cels variables en aquelles comarques. Pel que fa al litoral de Barcelona i Tarragona, força sol a les hores centrals del dia tot i que la tendència seria que avançada la tarda i vespre de nou poguessin aparèixer alguns bancs de núvols baixos cap al sector litoral Tarragoní.

Els vents seran al matí de tramuntana i mestral als dos extrems del litoral i entre llevant i xaloc a la resta de zones marítimes. A la tarda s'anirà imposant el mitjorn i garbí a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes inicien un ascens a Pirineu, interior i sud del País i en canvi es quedaran més curtes a les comarques de Girona i Barcelona.