DARRERA HORA

lunes, 16 de julio de 2012

PREVISIÓ PER DILLUNS 16 DE JULIOL






Per avui dilluns s'espera un matí encara amb cels variables al litoral i prelitoral de Barcelona Girona i cels molt més asserenats a la resta de comarques del País. A mesura que avanci el matí els núvols de Barcelona i Girona tendiran cada vegada més a trencar-se però sense desaparéixer encara del tot.

A la tarda els cels seran variables al Pirineu Oriental, interior de Girona i nord del Prelitoral. A la resta del País cels més asserenats amb alguns núvols d'evolució en punts del Pirineu. Al llarg de la tarda podrien anar en augment els núvols en punts del litoral de Tarragona i ja de cara al vespre aquests núvols també abraçar el sector litoral de Barcelona.

Els vents al matí seran de mestral i tramuntana als dos extrems del litoral i entre llevant i xaloc a la resta de zones marítimes. A la tarda s'anirà imposant el fluxe entre mitjorn i xaloc al litoral de Tarragona i entre mitjorn i garbí al litoral de Barcelona i Girona, mantenint-se sempre la tramuntana a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures mínimes es mantindran estables i les màximes seran més altes.