DARRERA HORA

martes, 1 de septiembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 1 DE SETEMBRE




Per avui dimarts cal esperar un matí en que hi haurà presència de núvols en moltes comarques, més abundants com més a Ponent del País i amb més domini del sol com més a l'est del País.
Ja de bon matí, algun ruixat i fins i tot alguna tempesta no massa important podrien fer acte de presència a les comarques de Lleida i Pirineu i Prepirineu més occidental.
Per la tarda augment del núvols per Ponent i aparició de tempestes que podrien afectar qualsevol punt de Ponent, Prepirineu i Pirineu més occidental essent algunes de certa intensitat. Més avançada la tarda, aquestes tempestes i ruixats avançaran cap a la resta de Pirineu, Prepirineu, Catalunya Central i comarques pròximes.
Independentmnt, apareixeran a darrera hora de la tarda tempestes pel sud i per l'Interior de Tarragona i sud de Lleida que podrien ser localment bastant intenses.
Pel que fà a la meitat est del País, augment dels núvols a la tarda no podent-se descartar l'arribada d'algun ruixat a darrera hora que en qualsevol cas no seria gaire destacable.
Els vents seran de sudest a totes les zones marítimes durant tot el dia.
Les temperatures en general es mantindran estables al matí amb lleuger augment a l'interior de Girona respecte les d'ahir. A la tarda les temperatures baixaran arreu, essent al litoral la zona on menys es notarà la baixada.