DARRERA HORA

jueves, 3 de septiembre de 2009

PREVISIÓ PER DIJOUS 3 DE SETEMBRE




Per avui dijous cal esperar un matí bàsicament assoleiat arreu del País amb algun núvol baix al litoral sud i algun núvol poc important al quadrant nordoest del País.
Per la tarda s'anirà carregant de núvols el litoral de Barcelona i Tarragona i podrien arribar a caure alguns plugims molt poc destacables. Aquestes lleugeres roïnes, avançada la tarda es podrien extendre també cap a zones del Prelitoral de Tarragona i Barcelona.
Independentment d'això, també a la tarda, es desenvoluparan les nuvolades cap al Pirineu més Oriental i podrien acabar caient alguns ruixats i tempestes més probables al Ripollès, Osona i comarques pròximes.
Pel que fà a la resta del País, augment del núvols a la tarda, a excepció de l'Interior del País, on fins i tot a la tarda es mantindran els cels bastant nets de núvols.
Les temperatures es seran arreu un pèl més altes al matí , i a la tarda es mantindran estables a excepció de l'Interior del País on pujaran respecte les d'ahir.
Els vents seran al matí de Tramuntana al extrem nordest, mestral a l'extrem sud i agregalats a la resta de zones marítimes. A la tarda els vents seran molt variables arreu, amb predomini de vents allevantats a la costa central i daurada.