DARRERA HORA

viernes, 14 de mayo de 2010

PREVISIÓ PER DIVENDRES 14 DE MAIG




Per avui divendres cal esperar un matí amb cels molt ennuvolats arreu del País encara amb posibilitats de ruixats en qualsevol punt, tot i que els més importants haurien de produir-se entre Tarragona i el sud de Barcelona, on a més podrien anar acompanyats d'alguns fenòmens tempestuosos. La tendència a partir de migdia es que comencin a obrir-se algunes clarianes a la meitat nord i també per Ponent del País.

A la tarda les clarianes anirien avançant per Ponent i pel nord i de fet a mesura que avanci la tarda, en molts d'aquests punts els núvols ja estaran molt trencats i fins i tot podran haber cels força despejats ja cap al tard. Pel que fa al centre del País, litoral i Prelitoral es mantenen les possibilitats de ruixats, cada vegada menys importants i encara amb possibilitats d'algun fenòmen tempestuós cada vegada més local.

La cota de neu rondarà els 800-900m al Pirineu més occidental, 1200m al més oriental i uns 1400m a la resta del País.

Els vents seran tot el dia de tramuntana a l'extrem nord del litoral i amestralats al litoral de Tarragona. Pel que fa a la resta de zones, vents agregalats al matí, girant a component sudoest a la tarda.

Les temperatures encara baixaran una miqueta més.