DARRERA HORA

jueves, 6 de mayo de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 6 DE MAIG




Per avui dijous cal esperar un matí amb cels variables a la meitat nord i cels més despejats tot i que també amb alguns núvols a la meitat sud. A primeres hores son possibles precipitacions a punts del litoral, entre la desembocadura del Llobregat i la Costa Brava que a mesura que avanci el matí han d'anar enretirant-se i fins i tot donar pas a moltes ullades de sol. Tot i així, ben avançat el matí se'n formaran de nous en punts de la Selva- Costa Brava. A la cara nord del Pirineu encara pot caure alguna feble nevada.

A la tarda es mantindran els cels variables a gran part del País. Els núvols més compactes correspondran al nordest del País. A les comarques Gironines son possibles al llarg de la tarda, ruixats que en principi no haurien de ser tant importants com els registrats ahir.

La cota de neu serà d'uns 1200-1300m al matí al Pirineu, pujant a la tarda cap els 1500-1600m. Aquesta cota de neu serà sensiblement més baixa a la cara nord de la serralada.

Els vents seran al matí de tramuntana a l'extrem nord del litoral, amestralats a les Terres de l'Ebre i variables a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà la Tramuntana al nord i la resta s'anirà imposant el component sudoest.

Les temperatures seran una miqueta més altes que les registrades ahir.