DARRERA HORA

martes, 4 de mayo de 2010

CAP DE SETMANA DE CONTRASTOS A CAMPRODON

Aquest passat cap de setmana, Pont de l'1 de maig, ha estat un cap de setmana de contrastos a Camprodon, tant en meteorologia com en la pròpia natura.

El divendres a primera hora, el pas d'una petita tempesta va deixar aquesta panoràmica. El sol en conjugació amb la pluja que encara anava fent, va permetre veure aquest bonic Arc de Sant Martí:



Cap a mig matí del mateix divendres, un parell d'hores després de la primera imatge, aquest era l'aspecte que tenien els núvols que s'anaven trencant:




I un cop ja estaven els núvols ben trencats, el sol va fer esclatar la natura a tota la vall. Aquí podeu veure un cavall que tot escalfant-se amb el sol, gaudia d'una gespa ben sabrosa i humida per la pluja caiguda unes poques hores abans:




Aquesta pròxima imatge ja és del dissabte 1 de maig a primera hora de la tarda. El temps ja era ben ennuvolat i poc després va començar a ploure tota la resta de la tarda. Es pot veure el contrast entre els arbres que encara no floreixen, els que ja tenen abundant flor i els camps ben grocs i ben florits.




I aquesta ja és del diumenge cap al migdia. Tot el dia va estar ben ennuvolat amb els núvols ben enganxats a les muntanyes. Poc després de fer la fotografia es va posar a ploure amb forta intensitat i si va estar plovent ja gairebé tota la tarda.




I aquesta darrera foto és del diumenge cap a les 20 hores del vespre, moment en el que va parar un moment de ploure i es va trencar un mica el cel. Es pot veure com els cims de les muntanyes ja apareixien una mica enfarinats ja que començava a entrar-nos l'aire fred que ara mateix ja domina tot el País.




Per tant i resumint, una mica de tot aquest cap de setmana, amb sol i pluja, amb trams de natura ja florida i amb trams de natura encara en "mode hivern".