DARRERA HORA

martes, 11 de mayo de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 11 DE MAIG





Per avui dimarts cal esperar un inici de matí amb cels força despejats arreu del País. A mesura que avanci el matí i migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya de la meitat nord i del Prelitoral. Independentment, arribaran alguns núvols alts pel sud del País.

A la tarda els núvols augmentaran a tot el País. En la majoria de casos seran núvols de tipus mig, però en punts de muntanya de la meitad nord i en l'interior de les comarques de Girona, tindran prou desenvolupament com per poder donar algun ruixat o tronada, que avançada la tarda, podrien arribar a la mateixa linea de la costa entre el nord del Maresme i la Costa Brava. Independentment d'això, a les comarques del sud i interior de Tarragona, poden produir-se alguns petits ruixadets o caure algunes gotetes. De fet, avançada la tarda, els núvols mitjos es podrien compactar suficientment com per poder deixar caure algunes gotetes o plugim en qualsevol punt del País.

Els vents seran de component sud-sudoest tot el dia a totes les zones marítimes. A l'extrem sud del litoral a primera hora del matí encara bufarà el mestral.

Les temperatures seran molt similars a les registrades ahir, tot i que les màximes tendiran a baixar una miqueta.