DARRERA HORA

jueves, 13 de mayo de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 13 DE MAIG




Per avui dijous cal esperar un matí amb cels força variables fins i tot amb estones de cels força despejats a la meitat sud i cels més carregats a la meitat nord, fins i tot amb presència ja a primera hora d'alguns ruixats. A partir de mig matí i migdia els ruixats s'han d'anar extenent a més punts del País i els núvols han d'anar guanyant terreny.

A la tarda els núvols s'aniran fent més importants arreu del País i son possibles ruixats i tempestes en qualsevol punt. Avui, a diferència d'ahir, tot i que també podrà ploure en gairebé qualsevol lloc en algun moment de la tarda, els fenòmens tempestuosos no seran tan frequents ni tan extensos com ahir.

La cota de neu rondarà al matí els 1700m, baixant progressivament a la tarda als 1100-1200m al Pirineu més occidental, 1500m al més oriental i 1600-1700m a la resta del País.

Els vents seran de tramuntana a l'extrem nord del litoral, de mestral al sud del litoral i força variables a la resta de zones marítimes.

Les temperatures es mantindran molt similars a les d'ahir, potser amb tendència a pujar una mica les màximes a la meitat sud del País.