DARRERA HORA

lunes, 10 de mayo de 2010

PREVISIÓ PER DILLUNS 10 DE MAIG




Per avui dilluns cal esperar un matí amb cels força despejats arreu del País. hi haurà això sí, alguns núvols pel quadrant nordoest del País i a mesura que avanci el matí i migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya de la meitat nord i del Prelitoral.

A la tarda els núvols s'hauran desenvolupat suficientment com per poder donar algun ruixat més aviat feble en punts del Prelitoral i també al Pirineu Oriental. En el Pirineu Oriental i rodalies no és descartable que algun d'aquests ruixats vagi acompanyat de tempesta. Ja avançada la tarda, arribaran alguns ruixats i tempestes per Ponent, sud de les comarques de Lleida i pel quadrant nordoest. Pel que fa al litoral, cels molt despejats tot el dia, excepte a la zona nord del litoral, on avançada la tarda podrien arribar restes de núvols de la desfeta dels ruixats i tempestes i fins i tot deixar caure alguna goteta.

Els vents seran de component sud-sudoest tot el dia a gran part de les zones marítimes. A l'extrem sud del litoral dominarà més aviat el component sudest.

Les temperatures seran molt similars a les registrades ahir.