DARRERA HORA

lunes, 24 de mayo de 2010

DIUMENGE 23 DE MAIG DES DE CAMPRODON

Així començava el dia a Camprodon, sense un sol núvol al cel i amb un solet espatarrant. No va ser fins les 11h gairebé que es van veure els primers núvols.



Ja dalt a Vallter 2000, als volts de migdia començaven a aparèixer núvols i vam poder aprofitar que encara quedava força neu per fer unes baixadetes en trineu.



Sobre aquest pic, ja creixien amb potència les nuvolades. Tot i que a la foto no es veu, era impresionant com tirava cap a dalt verticalment aquest poderós núvol.



Aquí teniu una panoràmica des de l'aparcament de pistes enfocant muntanya abaix.



Sense haber de caminar massa, vam trobar aquesta peculiar banyera natural, ideal per refrescar els peus inmediatament abans de menjar-nos un bon pica-pica amb una fabulosa truita de patata i seba.



Els núvols seguien creixent aquí i allà i tot plegat va acabar amb un ruixat sobtat, que muntanya més abaix, a l'alçada de Setcases va ser en forma de tempesta.



I en arribar a Camprodon, just en el moment que ja s'enretirava la nuvolada, es podies veure les muntanyes més altes enfarinades per la calamarsa. No son les muntanyes de Vallter 2000(aquestes quedarien a l'extrem dret)les que es veien enfarinades, sinó la carena muntanyosa que hi ha entre Tregurà i Pardines(centre de les imatges), lloc on deuria caure localment en forma de calamarsa.