DARRERA HORA

martes, 18 de mayo de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 18 DE MAIG




Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels que s'aniran fent variables, especialment de cara al migdia, a la meitat nord per l'aparició de núvols més aviat de tipus alt i mig, que seran més compactes en punts del Pirineu i Prepirineu i molt més prims a la resta. Com més cap al sud, la presència d'aquests núvols serà menys perceptible i fins i tot en molts punts de la meitat sud del País els cels seran pràcticament del tot despejats. Presència a primera hora d'algunes boires en algunes valls que ràpidament s'aniran aixecant.

A la tarda tots aquets núvols alts i mitjos s'hauran ja enretirat deixant els cels molt despejats a gran part del País i independentment, creixeran nuvolades en zones de muntanya de la meitat nord, que a diferència d'ahir, avui podran deixar caure algun ruixat. Ja avançada la tarda, poden aparèixer alguns núvols baixos, poc importants,en punts del litoral.

Els vents seran al matí de tramuntana a l'extrem nord del litoral, de xaloc a l'extrem sud i de garbí a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà la tramuntana a l'extrem nord del litoral i s'imposarà el garbí a la resta de zones marítimes, a excepció de l'extrem sud del litoral on bufarà el migjorn.

Les temperatures seran més altes.