DARRERA HORA

viernes, 13 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 13 D'ABRIL



Per avui divendres s'espera un dia amb cels variables a bona part del País, en general amb més estones de sol que no pas ahir dijous. Els cels estaran més trencats cap al sud i ponent i en canvi, els núvols podran ser més compactes tot i que també amb alguna clariana cap al sector nordest, comarques de Girona i part de les de Barcelona.

S'esperen precipitacions en qualsevol moment del dia en qualsevol punt de les comarques del nordest, comarques de Barcelona i no descartable algun ruixat aïllat en qualsevol altra punt del País. En general entre febles i moderades tot i que a la tarda aquestes precipitacions es podrien reforçar a les comarques del litoral i prelitoral comprès aproximadament entre el Garraf i el sud de la Costa Brava. En aquesta zona, no es descarta algun fenòmen tempestuós amb presència d'alguna calamarsada local.

La cota de neu estarà situada en uns 800m a la cara nord del Pirineu, en uns 1100-1200m a la resta de la serralada i en uns 1500-1600m a la resta de muntanyes del País.

Els vents seran tota la jornada de NNO a l'extrem nord del litoral i de NO al litoral Tarragoní. A la resta de zones vents molt variables amb estones de SSO i estones de ESE.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes no experimentaran masses canvis, si de cas, lleugerament més altes a l'est de les comarques Tarragonines per efecte dels vents rescalfats i lleugerament més baixes en alguns punts de les comarques de Barcelona i Girona on descarreguin ruixats.