DARRERA HORA

jueves, 12 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIJOUS 12 D'ABRIL




Per avui dijous s'espera un dia en que tot i que al matí encara es puguin veure algunes clarianes en algunes comarques, els núvols vagin compactant ràpidament i els cels siguin entre força i molt ennuvolats bona part de la jornada.

S'esperen precipitacions en forma de ruixats i algunes tempestes que podrien afectar qualsevol comarca del País en qualsevol moment del dia si bé la major probabilitat de precipitació es presentaria al llarg de la tarda. Les precipitacions tindran caràcter irregular com sempre sol passar en situacions de ruixats i tempestes i en la majoria de casos no passaran de ser moderats.

No obstant això, hi haurà dues zones on les condicions podrien ser més favorables a que les precipitacions poguessin agafar més embranzida i seria d'una banda les comarques del sector Cadí-Sant Llorenç del Munt-Montseny-Cabrerès i d'una altra les comarques compreses en el sector Montserrat-Prades-Ordal-Garraf. En aquests dos sectors és on probablement es puguin donar les condicions més favorables a les precipitacions i en algun cas ser localment intenses i fins i tot anar acompanyades de calamarsa.

Molt probablement la pròxima nit i matinada les precipitacions es podrien extendre i desplaçar amb força cap al sector de les comarques de Tarragona.

La cota de neu estarà situada en uns 1700m.

Els vents seran tota la jornada de SSE tot i que avançada la tarda entraran el NNO a l'extrem nord del litoral i el NO a l'extrem sud.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes amb tendència a la baixa.