DARRERA HORA

sábado, 7 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 7 D'ABRIL





Per avui dissabte s'espera un matí amb cels asserenats a gran part del País i només amb cels variables cap a l'extrem sud del País on fins i tot s'hi podria presentar algun ruixat i amb alguns núvols que anirien creixent al llarg del matí cap al Pirineu. Presència d'alguns bancs de boira matinals molt locals en algunes valls.

A la tarda els núvols hauran crescut suficientment al Pirineu on podran deixar alguns ruixats en qualsevol punt de la serralada. Els més probables al vessant oriental on a més podrien anar acompanyats de fenòmen tempestuós. A més, és força probable que al llarg de la tarda aquests ruixats es puguin extendre per d'altres punts del nordest i afectar algunes comarques de l'interior de Girona i nord de les de Barelona i amb el pas de les hores fins i tot puguin arribar de forma local fins alguns punts de la Costa Brava, extrem nord del litoral i potser fregant la selva i nord del Maresme.

A la resta del País, cels predominantment asserenats amb algun núvol en algun punt de muntanya i algunes restes de núvols encara a l'extrem sud que aniran a menys a mesura que avanci la tarda.

La cota de neu estarà situada en uns 1200-1300m amb tendència a pujar a 1400-1500 a mesura que avanci la tarda.

Els vents al matí seran de OSO a totes les zones marítimes excepte a l'extrem nord del litoral on podrà bufar el NNO. A la tarda s'anirà imposant a tot el litoral el SSO.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran més altes a excepció del Pirineu on seran més baixes.