DARRERA HORA

viernes, 20 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 20 D'ABRIL

Per avui divendres s'espera un matí amb cels variables a la meitat nord i sector nordest amb algun ruixat cap a l'àrea del Pirineu. Pel que fa al centre i sud del País cels força més asserenats amb alguns núvols residuals a primeres hores.

A la tarda els núvols es faran més desenvolupats cap a la meitat nord i son possibles alguns ruixats poc importants de distribució irregular, especialment a Pirineu, Prepirineu i sector nordest. A la resta del País podran aparéixer més núvols que no pas al matí i no es descarta algun feble ruixat molt aïllat en algun punt de muntanya.

La cota de neu al Pirineu al matí estarà situada en uns 900-1000m i tindrà tendència a anar enfilant-se de cara a la tarda fins a uns 1500m.

Els vents al matí seran tot el dia entre ponent i mestral al litoral de Tarragona i Barcelona i de direcció variable amb predomini de xaloc al litoral de Girona.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis significatius o una miqueta més baixes i les màximes amb tendència a pujar.