DARRERA HORA

sábado, 14 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DISSABTE 14 D'ABRIL




Per avui dissabte s'espera un matí amb cels amb moltes clarianes o fins i tot amb cels asserenats. A mesura que avanci el matí, ràpid creixement de nuvolades en punts de muntanya d'arreu del País i ja entre mig matí i sobretot migdia, primers ruixats en punts del Pirineu i potser també de forma local en algun altra punt de muntanya de la resta del País.

A la tarda s'espera un temps radicalment diferent amb nuvolades desenvolupades en qualsevol punt del País i amb possibilitat de ruixat o tempesta que a diferència d'ahir, avui seran més extensos i podrien afectar gairebé qualsevol comarca al llarg de la tarda. Les tempestes podrien anar acompanyades de calamarsa i puntualment de fortes ràfegues de vent.

Atenció avui a la cota de neu per que serà de 1000-1100m al Pirineu i de 1300-1400m a la resta de muntanyes del País, podent ser inferior a les citades en casos de forta precipitació i per efecte de desplomament.

Els vents seran tota la jornada amb predomini de SSO a totes les zones marítimes agafant direcció variable en moments de possibles tempestes.

Les temperatures seran més baixes.