DARRERA HORA

miércoles, 18 de abril de 2012

PREVISIÓ DIMECRES 18 D'ABRIL




Per avui dimecres s'espera un dia amb cels variables a bona part del País amb cels dominats per núvols en la seva majoria de tipus alt i mig, a estones més trencats a estones més abundants. No es descarta que en qualsevol moment del dia es puguin escapar algunes gotetes o feble ruixat en qualsevol comarca, malgrat en la majoria de casos no arribi ni a precipitar.

A la zona del Pirineu i Prepirineu i també al sector nordest i molt especialment extrem nordest, els núvols podran ser més compactes i seria en aquestes zones on les possibilitats de ruixat serien més marcades. No es descarta en aquestes zones la formació d'algun fenòmen tempestuós i localment la possibilitat de calamarsa.

La cota de neu al Pirineu estarà situada avui en uns 1300-1400m i a la resta de muntanyes del País estarà en uns 1600m.

Els vents al matí seran de ONO al litoral de Tarragona, NO a l'extrem nord del litoral i ESE entre la Costa Cantral i la Costa Brava. A la tarda bufarà el ONO a totes les zones marítimes a excepció de l'extrem nord del litoral on hi bufarà el ESE.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes seran en general més baixes a excepció d'alguns punts del litoral i prelitoral on podrien enfilar-se una mica degut als vents aponentats rescalfats.