DARRERA HORA

jueves, 5 de abril de 2012

PREVISIÓ PER DIJOUS SANT



Per avui dijous s'espera un dia amb cels ben ennuvolats a gairebé tot el País, segurament amb l'excepció de les comarques del est de Girona on en diferents moments de la jornada es podran obrir els núvols i deixar els cels variables i fins i tot amb bones estones de sol.

S'esperen de nou ruixats i tempestes que podrien afectar qualsevol comarca en qualsevol moment del dia tot i que a les comarques de l'est de Girona avui, difícilment s'hi arribin a presentar. Segurament al matí els ruixats i tempestes més forts i freqüents podrien afectar el sector de Tarragona i sud de Lleida i a la tarda els més forts i freqüents desplaçar-se cap al sector nordoest i també cap a ponent. En aquestes zones comentades les precipitacions podrien ser localment fortes.

No obstant això, també hi haurà ruixats i tempestes en d'altres zones del País, més probables a partir de migdia i tarda i en tots els casos, com ha passat en les dues darreres jornades de distribució molt irregular i sense estar plovent tot el dia ja que les precipitacions seran en règim de ruixats.

La cota de neu al Pirineu estarà situada en uns 1700-1800m.

Els vents al matí seran de ENE a totes les zones marítimes amb tendència a girar a ESE de cara a la tarda.

Les temperatures mínimes es mantindran estables o lleugerament més baixes i les màximes seran més altes.