DARRERA HORA

viernes, 19 de marzo de 2010

PREVISIÓ PER DIVENDRES 19 DE MARÇ





Per avui divendres cal esperar que al matí vagin en augment els núvols d'oest a est de manera progressiva. Els núvols seran en la seva majoria de tipus alt i mig i podran ser més compactes com més cap a Ponent del País i molt més trencats cap a l'est. De fet, en molts punt de l'est del País els cels estaran gairebé nets de núvols fins ben bé passat el migdia.

A la tarda aquests núvols ja s'hauran extès per tot el País deixant els cels variables a la meitat est i cels més tapadots cap al Pirineu Occidental, sud, centre i ponent del País. Al Pirineu occidental i comarques del nord de Lleida es produiran algunes precipitacions que en general seran febles. També pot aparèixer algun plugim pel sud o ponent del País molt poc important. I de fet, no es descarta que pugui caure alguna gota en qualsevol altra punt del País.

Avui no parlo de cota de neu perque la neu només farà acte de presència als cims més alts del Pirineu, molt més enllà dels 2500m.

Els vents seran al matí de component sudest, girant progressivament a la tarda a component sud a totes les zones marítimes.

Les temperatures avui encara una mica més altes.