DARRERA HORA

domingo, 7 de marzo de 2010

PREVISIÓ PER DIUMENGE 7 DE MARÇ





Per avui diumenge cal esperar un matí amb cels molt variables, encara amb estones de sol o ressol. La tendència és que amb el pas de les hores, els núvols vagin a més.

Ja a partir de migdia i sobretot a primera hora de la tarda, els núvols haurien d'anar deixant els cels ben ennuvolats arreu del País i s'iniciarà una situació de ruixats, que podran caure en qualsevol punt del País. Els menys probables com més a prop del litoral, tot i que no es pot descartar que en pugui arribar algun cap a darrera hora de la tarda. De fet, al litoral i prelitoral serà ja de matinada que sembla que les precipitacions podran anar a més i ser força destacables durant la jornada de dilluns.

La cota de neu s'iniciarà en uns 600m a la zona del Pirineu i prepirineu i sobre uns 800-900m a la resta. Cap al vespre, la cota estarà en uns 200-300m al Pirineu, Prepirineu, comarques de Girona i de Barcelona i en uns 600-700m a les de Tarragona i Lleida. Tot i així, en moments de forta precipitació, el fred es pot desplomar i la cota pot baixar uns metres més del que s'esperaria.

Els vents seran tot el dia de Tramuntana a l'extrem nordest i a la resta de zones marítimes seran agregalats al matí i més variables a la tarda, però sempre de procedència marítima.

Les temperatures en clar descens.