DARRERA HORA

martes, 30 de marzo de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 30 DE MARÇ




Per avui dimarts tot i el ruixats que puguin caure a primeríssima hora, ràpidament els cels quedaran bàsicament despejats a tota la meita sud del País. A la meitat nord cels més variables i amb possibilitat d'algun feble ruixat al Pirineu més occidental i també en punts del més oriental.

A la tarda, cels variables amb estones de cels força ennuvolats al Pirineu i comarques del nord de Lleida i comarques del nordest, on son possibles alguns ruixats al llarg de la tarda. Aparició d'alguns núvols en punts del sud i interior de Tarragona sense més consequències. A la resta del País, cels força despejats.

La cota de neu rondarà els 800m al Pirineu més occidental amb tendència a pujar als 1000m al llarg del matí i tarda. Al Pirineu oriental cota de neu al voltant dels 1200m.

Els vents seran tot el dia de Tramuntana a l'extrem nordest i amestralats a la resta de zones marítimes. A la tarda poden fer-se més variables i de component marítim a la zona de La Selva i Costa Brava.

Les temperatures en general seran més baixes, tot i que a punts del litoral i prelitoral no es notarà gaire la baixada degut al vent que hi arribarà un xic rescalfat.