DARRERA HORA

jueves, 4 de marzo de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 4 DE MARÇ





Per avui dijous cal esperar un matí encara a primeríssima hora amb cels molt variables arreu del País, però amb tendència a anar-se despejant els cels amb rapidesa a tota la meitat sud, quedant els cels encra amb alguns núvols a la meitat nord. Al Pirineu occidental i nord del principat d'Andorra aniran caient precipitacions de manera intermitent que serien en forma de neu sobre uns 1000-1100m.

A la tarda es mantindran els cels molt despejats a tota la meitat sud i a ponent del País, potser amb presència d'alguns núvols alts poc importants com més al sud. Al Pirineu occidental i nord del Principat d'Andorra es mantindran algunes precipitacions que seran de neu per sobre dels 1000-1100m. I al nordest del País, creixeran nuvolades que en tota la zona que compren des del Pirineu Oriental fins el massís del Montseny i comarques pròximes, podrien deixar anar alguns ruixats de mitja tarda amb una cota de neu d'uns 1300-1400m en aquestes zones.

Els vents seran tot el dia de Tramuntana a l'extrem nordest i de mestral a l'extrem sud i costa de Tarragona. A la resta de zones marítimes, vents de direcció variable de procedència marítima.

Les temperatures mínimes baixen una mica, les màximes seran més altes especialment a la meitat sud del País.