DARRERA HORA

martes, 9 de marzo de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 9 DE MARÇ




Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels molt despejats arreu del País, potser amb alguna resta de núvols a l'extrem nordest i amb augment del núvols a partir de mig matí i migdia en punts del Pirineu més occidental i Principat d'Andorra.

Ja a partir de migdia i sobretot a primera hora de la tarda, els núvols es faran més gruixuts al Pirineu i podran iniciar-se les primeres precipitacions. A la resta del País cels molt despejats amb creixement d'algun núvol al prelitoral i al voltant del Montseny que no hauria de portar ninguna consequència. Avançada la tarda poden augmentar els núvols en punts de la Costa Central, Baix Llobregat, Garraf, Baix Penedès i nord de la Costa Daurada i son possibles alguns ruixats que en cas de produir-se poden caure amb certa intensitat.

La cota de neu al Pirineu serà en qualsevol cota. A la resta del País, la cota de neu estarà en uns 200m, però en moments de xàfec intens pot baixar fins a linea de mar.

Els vents seran al matí de Tramuntana a l'extrem nordest, agregalats al litoral de Girona i nord de Barcelona i amestralats a la resta de zones. A la tarda es manté el mateix règim de vents, amb la diferència que al nord de la costa de tarragona, sud de la de Barcelona i Costa Central els vents es faran variables de procedència marítima.

Les temperatures mínimes es mantenen estables, les màximes pugen per efecte de la major radiació solar.