DARRERA HORA

viernes, 4 de mayo de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 4 DE MAIG



Per avui divendres s'espera un dia en que tot i que a primeres hores del matí encara puguin estar els cels força asserenats en algunes comarques, els núvols vagin augmentant arreu i vagin deixant els cels variables arreu del País.

Ja al matí son probables alguns ruixats en punts preferentment del centre, meitat oest i meitat sud del País tot i que no es poden descartar a la resta de zones.

A mesura que avanci la jornada i sempre en un context de cels variables, les nuvolades aniran fent-se més desenvolupades i podran generar ruixats més importants, alguns d'ells acompanyats de fenòmen tempestuós i puntualment amb calamarsa que podrien afectar qualsevol comarca si be segurament les que menys probabilitats en tindrien serien les comarques del litoral de Girona i Barcelona on fins i tot a la tarda els cels podrien quedar força asserenats o amb molt pocs núvols.

Les zones on els fenòmens tempestuosos seran més probables avui son les comarques del Prepirineu de lleida, comarques de l'interior de Tarragona i sud de Lleida i sector central i sud del Prelitoral.

La cota de neu estarà en uns 1800m al Pirineu més occidental i en uns 2000m al més oriental.

Els vents seran tot el dia de mitjorn i garbí a tot el litoral.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes es mantindran estables o en lleuger augment a litoral i prelitoral i baixaran a Pirineu i interior.