DARRERA HORA

viernes, 17 de febrero de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 17 DE FEBRER




Per avui divendres s'espera un dia en que tot i que els cels a primera hora del matí podran estar asserenats a gran part del País, els núvols puguin augmentar amb el pas de les hores i deixar els cels variables a bona part del litoral, prelitoral, zones de la depresió central i Pirineu i Prepirineu sobretot el seu vessant oriental. En alguns punts dels citats, en alguns moments els núvols es podran fer especialment abundants i fins i tot tapar el cel per complet. No seria impossible fins i tot que s'escapés alguna goteta en algun moment de compactació d'aquests núvols. A la resta del País, els cels romandran força asserenats al llarg de tota la jornada. A primera hora del matí es podria presentar algun banc de boira molt local al nord de la depresió central.

Els vents seran tot el dia de NNO als dos extrems del litoral, NNE al nord de la Costa Brava i e SSE a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més baixes excepte a alguns punts del litoral i prelitoral on els núvols hi siguin presents de matinada on les mínimes podran ser més altes. Les màximes es quedaran una mica més curtes que les registrades ahir.