DARRERA HORA

martes, 14 de febrero de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 14 DE FEBRER



Per avui dimarts s'espera un matí molt ennuvolat al Pirineu, sector nordest del País, Prepirineu oriental i litoral i prelitoral de Barcelona i Girona. A la resta del centre del País els cels estaran variables i pel que fa a l'interior del País i comarques interiors de Tarragona cels amb núvols molt trencats i amb moltes estones de sol. A mesura que avanci la tarda els núvols aniran quedant restringits cada vegada més a punts del litoral i prelitoral de Barcelona i Girona amb tendència a quedar també asserenats en aquestes zones ja de cara a avançada la tarda i sobretot vespre. A la tarda es mantindran els cels molt ennuvolats al Pirineu, especialment cara nord.

S'esperen precipitacions abundants a la cara nord del Pirineu. Precipitacions també a tota la cara sud del Pirineu menys importants que les de la cara nord. Ruixats en punts del Prepirineu més probables al seu sector oriental. Algun feble ruixat també es podria escapar al nord de la Depresió Central. I ruixats aïllats en qualsevol punt del nordest del País. També podria arribar algun feble ruixat en punts del litoral i prelitoral de Barcelona sempre menys probables que els del sector nordest.

La cota de neu al matí estarà al litoral de Barcelona en uns 400-500m, 200-300m al de Girona, entre 100-200m a tot el prelitoral i en qualsevol cota a la resta de zones. Tendència a pujar la cota al llarg de la tarda.

Els vents seran tot els dia NNO a totes les zones marítimes girant a la tarda a ESE al voltant de la Costa Central.

Les temperatures mínimes seran més altes i les màximes es mantindran similars a les registrades ahir o lleugerament més baixes al sector nordest i en alguns punts del terç nord.