DARRERA HORA

viernes, 10 de febrero de 2012

PREVISIÓ PER DIVENDRES 10 DE FEBRER





Per avui divendres s'espera un matí asserenat arreu del País només destacant la formació a sotavent del Pirineu de núvols prims que podrien entaranyinar una mica el cel en punts de la meitat nord del País i la presència a primera hora del matí d'algun banc de boira molt local en alguna vall del centre i interior del País.

A la tarda s'esperen igualment cels molt asserenats arreu del País, amb tendència a augmentar lleugerament els núvols a la cara nord del Pirineu deixant els cels una mica variables. Avançada la tarda i sobretot de cara al vespre, tendència a augmentar els núvols en punts del litoral i prelitoral entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava. Possibilitat de que de forma molt i molt local es pugui formar algun ruixat entre el Baix Llobregat-Barcelonès-Maresme-Selva-Vallès ja de cara al vespre. Aquesta possibilitat es mantindria al llarg de la matinada de dissabte.

La cota de neu en cas de ruixat en les zones esmentades estaria al vespre en uns 200-400m depenent de l'intensitat de la precipitació. Possibilitat de neu granulada per sota d'aquestes cotes.

Els vents seran tot els dia NNO a totes les zones marítimes, girant avançada la tarda a ESE al voltant de la Costa Central.

Les temperatures mínimes seran en general més altes i les màximes seran més baixes i molt especialment a muntanya on la baixada serà ja molt marcada.