DARRERA HORA

domingo, 30 de enero de 2011

SITUACIÓ ACTUAL

Aquesta és la situació actual segons el radar a les 16.12h. Recordeu que cal sumar una hora a la que indica el panell del radar.

Ara mateix neva amb certa intensitat al Montseny segons m'acaven d'informar a peu de terreny i ja agafava al terra. Per altra banda es van produint ruixats a l'extrem nordest i també al litoral del nord de Tarragona i sud de Barcelona de moment poc importants.



Sembla que aquesta tarda seguirem amb aquests ruixats cap al nordest que segurament tendiran a fer-se una mica més importants i se'n podran seguir reproduint cap al litoral entre el nord de Tarragona i sud del de Barcelona. Cal però estar atents als ruixats que aniran sorgint cap al sud de la Catalunya Central, en el triangle compr`s entre Montserrat, Prades i Panadella, ja que podrien emblanquinar les parts altes d'aquestes serres i en alguns casos caure amb moderada intensitat.

Serà de cara a la nit, que els ruixats es podran extendre a d'altres punts del País i allargar-se fins gairebé demà a primera hora del matí, en principi però, de caràcter aïllat si bé podran aparèixer en qualsevol punt del País. La cota de neu en general seria entre 700-800m, amb tendència a baixar de cara a la nit a 500-600, fins i tot per sota d'aquesta cota en moments de xàfeg de forta intensitat.