DARRERA HORA

lunes, 25 de octubre de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 26 D'OCTUBRE





Per avui dimarts cal esperar un dia amb cels molt asserenats arreu del País, amb algun núvolet empentat pel vent cap a l'interior del País, absència gairebé total de núvols al centre i est del país i amb l'excepció de la cara nord del Pirineu, on els núvols encara hi podran ser presents bona part de la jornada, més abundants al matí i molt més trencats a la tarda, fins i tot ja amb moltes estones de sol. A la tarda poden créixer alguns núvols en punts de muntanya del nord de Lleida sense més consequències. Avui no s'esperen precipitacions.

Els vents seran tot el dia de tramuntana a l'extrem nord del litoral, amestralats a l'extrem sud i litoral de Tarragona i agregalats entre el sud de la Costa Brava i el litoral de Barcelona. Avançada la tarda, cap al litoral central els vents poden girar a xaloc.

Les temperatures seran més baixes, tant les mínimes, com les màximes. Tot i així, hi ha la possibilitat de que al voltant del litoral i prelitoral central, les màximes puguin ser una mica altes per rescalfament del vent de gregal.