DARRERA HORA

miércoles, 28 de marzo de 2012

VÉNEN CANVIS

Se que molts de vosaltres esteu pendents del que podria passar meteorològicament parlant aquesta setmana santa.

Sense entrar massa en detalls, comentar que els meteogrames ja comencen a donar pistes de que el temps que tindrem serà més aviat revoltat a partir ja del dia de rams i amb tendència a anar revoltant-se una mica més a mesura que avnci la setmana. Aquí teniu com exemple aquest meteograma previst per Barcelona:



Com ja he dit no entro en detalls per que enre avui i demà faré una entrada en aquest blog on explicaré amb més detall tot plegat.

Fixeu-vos però en el meteograma. En l'espai horitzontal superior es representa la nuvolositat. Com podeu veure, a partir de dissabte, ja podrem anar veient més núvols. I la setmana vinent, la primera meitat de setmana, els núvols encara aniran a més. I parlem de Barcelona, imagineu si a Barcelona que és zona litoral on normalment es manifesta menys l'inestabilitat ja ens augmenten força els núvols, com podrà ser el temps a la resta del Pais on els ruixats i tempestes podrien estar a l'ordre del dia la setmana vinent.

Com us deia, entre avui i demà intentaré analitzar amb més precisió el que ens pot devenir aquesta setmana santa, que a priori sembla que serà "moguda", com a mínim la primera meitat de la mateixa.