DARRERA HORA

domingo, 18 de marzo de 2012

PREVISIÓ PER DIUMENGE 18 DE MARÇ





Per avui diumenge s'espera un matí amb cels força asserenats a tot el País. A partir de mig matí i migdia ja podran anar creixent nuvolades en punts del Pirineu. Presència d'alguns bancs de boira matinals al nord d'Osona.

A la tarda els núvols del Pirineu hauran crescut suficient com per donar alguns ruixats en qualsevol punt de la serralada. Avançada la tarda, algun d'aquests ruixats també podria afectar el Prepirineu de Girona i de resquitlló també podria afectar tímidament alguna altra comarca del nordest. També podran aparéixer alguns núvols per l'extrem sud però difícilment amb precipitació. A la resta del país es mantindrien els cels força asserenats al llarg de la tarda.

La cota de neu estaria situada en uns 1200m al Pirineu més occidental i en uns 1400m a l'oriental.

Els vents seran tota la jornada de NNO a l'extrem nord del litoral, OSO al litoral de Barcelona i Girona i ONO al de Tarragona.

Les temperatures mínimes baixaran a muntanya i seran més altes a la resta de zones. Les màximes baixaran a muntanya i interior i es mantindran encara molt suaus a litoral i prelitoral per efecte dels vents aponentats rescalfats.