DARRERA HORA

jueves, 22 de marzo de 2012

PREVISIÓ PER DIJOUS 22 DE MARÇ





Per avui dijous s'espera un matí encara molt ennuvolat a gran part del país amb obertura ja de clarianes per les comarques Tarragonines on a mesura que avanci el matí cada vegada hi dominaran més estones de sol. Pel que fa al centre i nord del país es mante tot el matí el risc de precipitacions de caràcter feble a moderat que concretament a les comarques de Girona, nord de Barcelona, Pirineu i Prepirineu encara podran tenir intensitat entre moderada i forta i encara amb possibilitat d'algun fenòmen tempestuós.

A la tarda es mantindran els cels molt ennuvolats al Pirineu i extrem nordest del País on encara es mantindrien les precipitacions. A la resta de la meitat nord, cada vegada més clarianes amb risc encara d'algun ruixat aillat. Pel que fa al centre i sud del País, domini ja dels cels força asserenats.

La cota de neu avui anirà baixant fins als 1200m en zones del Pirineu i fins a uns 1500m a la resta.

Els vents seran al matí de ONO al litoral Tarragoní i de ESE a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà el ONO al litoral Tarragoní i els vents seran molt variables i canviants a la resta de litoral amb predomini de ESE a la Costa Central i entrada de NNO avançada la tarda i vespre al nord del litoral.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes més altes. On es notarà més la pujada de màximes serà a tota la meitat sud del País.